- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

lördag 30 oktober 2010

Bilder

Kände mig stark idag, både rygg- och spinpasset gick kanon. Kunde ta i mer än vanligt på båda passen. :) När jag kom hem hade jag två hundar hemma och det var ganska livat. ;) Jag tryckte i mig två Swebars protein, fudge crisp och mintchoklad, direkt när jag kom hem, gott. :)

Jag bestämde mig för att åka upp till skogan med hundarna när jag duschat så de kunde strosa lösa och springa som de ville ett tag. De var som tokiga, särkilt min damp-unge. Han hoppade i en göl för att bada till och med, haha. ;)

Efter skogspromenaden åkte jag förbi McDonalds och hämtade hem en megamenyn (ja, jag kan äta MYCKET, hahah) och två naturella hamburgare till vovvarna. Vi åkte även förbi affären och handlade godis och Marabous nya choklad Vintervit. Den var helt ok men inget speciell på något sätt. Gillar kinder mer. :)

Nu har jag tryckt i mig för mycket av allt och har lite ont i magen, ska inte äta mer nu så jag orkar gå ut och äta ikväll. :) Det gäller att hinna få i sig allt man varit sugen på i veckan under dagen så man slipper de suget veckan efter. ;)

Min granne kom fram till mig på gymet och sa att jag såg mager ut!?  Jag var tvungen att ta lite bilder när jag kom hem för att se hur de verkligen var. Inte alls på det sättet skulle jag vilja säga, haha. Finns nog en del att ta av här, eller hur? Bilderna togs efter att jag tryckt i mig proteinbarsen kan tilläggas.


Avslappnad ser jag inte så katig ut kanske.

Spännis? Nja, får aldrig riktigt till de tycker jag. Svårt att ta kort på sig själv samtidigt som man ska koncentrera sig, haha. ;)

Ser ju lite större ut när jag spänner mig såklart, kanske inte så konstigt. :)

Behöver bygga på mig lite mer massa, blir bra och börja en kreatinkur nu i nästa vecka. :) Nu ska hundarna få mat och sen kommer snart den andra vovvens husse och hämtar honom. Ska bli skönt att bara ha en hund resten av kvällen, min blir så dampig med sällis. ;)

Ha en trevlig kväll! :)

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar