- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

måndag 25 oktober 2010

En jobbig dag

Gick ut på morgonprommisen redan vid tjugo i fem imorse för att hinna gå hela rundan med Lilleman innan skolan. Det var isgata ute då allt blött efter regnet som hade frusit på under natten vilket gjorde att rundan tog lite längre tid än beräknat. Fick stressa häcken av mig för att hinna duscha, äta och fixa till mig innan jag var tvungen att åka. Det är inte så att jag har nån överskottstid inberäknad på mornarna direkt, tycker jag går upp tidigt nog ändå. :S

Blir ingen tträning ikväll men de är nog lika bra efter tre dagar av hård träning i rad. Har fått en ordentlig träningsvärk i benen nu. Sådär så man precis kan gå utan att de ser ut som man skitit på sig men samtidigt värker de ordentligt- gött! :D Klarar inte av för hård träningvärk i benen då jag måste gå med Lilleman ändå, inget vidare är benen är helt körda. ;) Träningsvärken i magen håller i sig. Tänkte köra den imorgon igen men kanske måste skjuta på det om det inte har gått över imorn. Det återstår att se.

Dagen i skolan har varit tuff, mycket att göra och lite tid. Vissa jag arbetar med gör verkligen ingenting och jag är duktigt trött på att göra mer än andra!! :( Nu är jag i alla fall hemma för dagen. Har precis ätit en proteinbar som jag skulle tagit i skolan om vi inte gått hem tidigare. Kunde ju fixat nåt här hemma istället men idag var jag lat. De får man ibland. :) De som står på schemat för resterande tid av dagen/kvällen är promenad med Lilleman, matlagning (broccoligratäng idag, nyttig med lite fett och kolisar) och sen kanske lite Tv-tittande. Imorgon väntar ett hårt träningspass och plugg resten av dagen. Veckan är rätt hård för min del skolmässigt fram till torsdag eftermiddag. Om inget mer dyker upp till fredag vill säga, man kan aldrig veta..

Hoppas er dag varit bra!

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar