- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

söndag 24 oktober 2010

Regn och ännu mer regn

Det blev en morgonprommis i spöregn idag. Det såg inte ut att regna så mycket när jag gick ut så jag tog endast på mig en regnjacka. Det kan man säga var ett stort misstag. Det bara vräkte ner regn hela morgonprommisen på 1 timme och 38 min. Det fanns inte en torr del på mina byxor och jag frös som en idiot hela vägen trots att jag gick så fort jag bara kunde hela rundan. Det blev till och med skum på byxorna så blöta var de, haha. Skorna höll borta regnet åtminstone halva rundan men sen var de dyngsura de med. Hade en bassäng i dem i slutet av rundan. Kan lova att jag tar på mig regnbyxorna också nästa gång det regnar ordentligt i alla fall. :) Skorna måste jag ju gå i vilket fall, helt omöjligt att knalla i ett bra tempo i gummistövlar. Jag och Lilleman går ut och går i alla väder men idag klädde jag mig verkligen inte rätt. Till och med Lilleman tyckte de var tråkigt idag i skitvädret. Länge sen det regnade så här mycket när vi var ute. :(

Nu har jag ätit frukost och tagit en varm dusch. Funderar allvarligt att gå o lägga mig nån timme och värma upp kroppen lite, fryser fortfarande. Sen ska jag ta och plugga lite. Vid halv tre väntar gymet och benen ska plågas idag. Passet igår kanske inte kändes så bra men tydligen tog jag i rätt bra ändå. Har träningsvärk redan och en ordentlig sådan i magen. Inte ofta jag får träningsvärk i magen då jag tränar den så pass ofta så jag gjorde tydligen riktigt bra ifrån mig igår. :) Träningsvärken brukar ju vara som värst efter 1,5 dygn så jag förväntar mig att den förvärras under dagen. :) Ska se om jag kan ta lite kort på magen och kanske eventuellt några kroppskort över min utveckling.

Nu ska jag sussa en timme innan plugg väntar för min del. Hoppas ni har inomhusaktiviteter för er idag, inget kul att va ute kan jag lova!

Kram från en frusen C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar