- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

lördag 23 oktober 2010

Mat och godis

Nu har jag tränat, varit hos mormor och hunnit sova en stund. Träningen gick ok men inte mer än så. Tycker inte jag ökar tillräckligt i styrka. Kanske det är dags för en kur kreatin? Tror det blir att handla det i veckan. Upptäckte en synlig ådra på min höft idag, de blir bara fler och fler. :) För någon månad sen började de synas över biceps och axel så det känns kul med ännu fler. :) Spinningen gick kanon som vanligt. Kör alltid järnet hela passet så jag är helt slutkörd efter. Det finns verkligen ingen bättre känsla än när man gett allt! :D Det var inte min vanliga favvo-ledare men vikarien körde hans pass och musik iaf så det var ok. Vikarien körde inte lika hårt men eftersom jag varit på passet så många ggr så visste jag redan vart jag kunde höja tempot och motståndet ännu mer. De brukar kalla mig Duracellkaninen på gymet för jag kör så hårt. Bena går som trummpinnar på mig. ;)

Fick höra av receptionisten att det varit en kille o tränat på gymet igår som hade sagt att jag var snygg, haha. Han hade tydligen frågat om jag var singel också, men de är jag ju inte. Undrar vem det var? I vilket fall som helst så är det alltid trevligt om någon tycker att man är värd att titta på. ;)

Nu är det mys me Lilleman som gäller för kvällen. Han har fått ett stort ben till efterrätt som han ligger och tuggar på nu. :) Jag har en mozzarellapizza i ugnen som snart är klar och godis och ostrings som väntar på mig till efterrätt. ;) Lördagar äter jag all skit jag vill men övriga dagar i veckan tänker jag på vad jag stoppar i mig. Försöker att undvika socker och håller nere på kolhydrater på kvällarna.

Hoppas dagen varit bra för er! Drick inte ner er nu, de ska inte jag göra! ;)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar