- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

söndag 31 oktober 2010

Härliga söndag

Imorse gick jag och Lilleman en extra lång morgonprommis. Vi gick en ny runda, ca 35 min promenad till ett spår i skogan och sedan 5:an i det för att sedan gå hem igen. Det var nog 15 km skulle jag tro, kanske lite längre. Tog oss 1 timme och 55 minuter. :)

När vi kom hem så åkte hela familjen till ett hundvaruhus och inhandlade en regndress med ben åt Lilleman samt gosedjur och en massa tuggben. :)

Nu på eftermiddagen så fick jag faktiskt träningssällskap. :) Min sambo följde med till mitt gym och sedan körde jag ben och bröst. Jag skulle egentligen bara köra ben men då sambon skulle köra bröst/ baksida ben också så tänkte jag att det är bäst att passa på. Inte ofta man har passning vid bänkpressen direkt. ;)

Jag började med att värma upp 5 min på löpbandet. Sedan körde jag knäböj, utfall, benpress, baksida lår vid ribbstolarna, legcurl (baksida) för benen. Bröstövningarna blev bänkpress, lutande och rak bänk och flyes, rakt fram, neråt och uppåt. Helt slut nu kan jag lova, vilket pass! 1,5 timme körde vi stenhårt! Gjorde PB i alla övningarna idag, det ger verkligen lite extra när man är två. :) Efter passet körde jag 20 min kondition, började med 5 min på löpbandet och avslutade med 15 tuffa minuter på crosstrainern.

När vi kom hem blev det protein och banan och sedan åkte vi direkt till skogan för att rasta Lilleman. Han får aldrig nog av att springa den där, haha. Körde järnet fast han gått (läs sprungit) extra långt imorse. :)

Nu står nyttiga pizzan i ugnen och snart ska vi äta! :) Hoppas er dag varit kanon!

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar