- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

måndag 26 december 2011

Måndag = träning

Hej, hallå! :)

Idag har jag tränat ordentligt kan jag lova, helt färdig i kroppen.. :) Började dagen med 11,5 km morgonprommis med Lilleman. Efter frukosten så vilade jag två timmar innan jag begav mig till naturreservatet för att springa mitt snabbdistans som alltid står på schemat på måndagar. Jäklar vad jag sprang! Grusvägen var lerig och svampig så det var inte det lättaste i världen att springa fort, jag fick kämpa kan jag lova! Två ggr fick jag stanna och andas några sekunder innan jag fortsatte.. Länge sedan jag pressade mig så hårt! Rundan blev 7,75 km och tiden blev riktigt bra! Tur det med tanke på hur hårt jag faktiskt körde.. ;)

Naturreservatet där jag sprang.

Väl hemma lagade jag köttgryta och tog det lugnt innan eftermiddagens styrkepass. Idag var det dags för bröst och biceps. Tror löpningen hade tagit lite väl hårt på mina krafter dock. Så fort jag tog i så kom ett tryck mot huvudet som blev värre ju tyngre jag körde.. Fick helt enkelt ta det lite lugnt med vikterna. Jag körde ändå hela passet, skam den som ger sig!  ;)

Alldeles färsk! ;)

Nu sittar jag färdig och väntar på min sambo, vi ska snart åka över till min mamma och äta middag. Vi sover där inatt eftersom vi ska vidare mot Stockholm imorn bitti för att stanna till onsdag. Min mamma ska ha hand om Lilleman när vi är borta. Ska bli mys att åka bort lite och bara mysa! :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar