- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

lördag 31 december 2011

Gott nytt år!

Eller gott nytt träningsår, byggarår, löparår etc. :) Och till alla er som tycker träning är överskattat, grått nytt hår! ;)


Imorse var det 5 minus när jag och Lilleman gav oss ut på en morgonrunda. Blev en kortare runda på 5 km då jag skulle ut på ett långpass direkt efter. Väl hemma bytte jag om till dubbla fodrade tights, dubbla tröjor och vinterlöpjackan samt åt en banan och drack protein med lite pure carbs i innan jag gav mig ut. En timme in i passet började kylen kännas i lungorna vilket gjorde det lite tungt att springa. Jag har lite svårt med andningssvårigheter vid förkylning så det är väl inte så konstigt att kylan blev lite mycket för mig när jag var ute länge. Ungefär samtidigt så började jag även frysa lite så sista biten hem gick undan. Jäklar va trött jag var när jag kom fram. Underbart! :) Torrhosta hade jag också, mindre kul! :( Totalt blev rundan 17,8 km. Mitt löparår slutade med 104,8 löpta mil, det är jag nöjd med. :)

Under förmiddagen har jag och min sambo handlat inför kvällen och fixat filmer. Blir god middag i form av fläskfile med potatisgratäng och sedan vaniljpannacotta till efterrätt. :) Resten av kvällen ska vi se en massa filmer och mysa. :) Vi ville båda va med Lilleman så vi sket i att festa till de i år. Sen är det ju igentligen rätt sjukt att man alltid ska börja det nya året med en baksmälla. Den förste januari 2012 kommer i alla fall jag må kanon och börja dagen med en lång PW med Lilleman. :)

I eftermiddag så ska jag och min sambo köra rygg och mage på gymet. Troligtvis är vi väl ensamma på gymet så dags på nyårsafton! Haha! ;)


Ha en underbar kväll allihop! :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar