- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 21 december 2011

Mer dubb i löparskorna

Benpasset igår gick bra. hade bra kontakt i alla övningar och körde på som vanligt. Var inte tvungen att sänka vikterna men det är väl i och för sig inte så konstigt eftersom jag inte maxar i benen. ;)

Igår kväll så satte vi (läs: min sambo) i extra dubb per sko i mina Puma. Kände ju som sagt att det var lite slirigt i måndags morse och ville ha lite mer dubb framtill så nu sitter två extra dubb framtill på varje sko. Ska prova dem i efetrmiddag så får vi se hur det känns. :)

Så här ser alltså skorna ut nu, två extra dubb per sko längst fram. Återkommer om hur det kändes när jag provat i eftermiddag. :)

Imorse blev det 11, 5 km morgonprommis med Lilleman och jag kände av träningsvärken men den är bättre än förra veckan i alla fall. :) Knatade på i ett ordentligt tempo och inge magproblem alls denna morgon heller. :) Hoppas verkligen jag är frisk nu! :) Ska ta det såå lugnt imorn på julbordet.. Vill inte vara med om detta igen! :S

I eftermiddag så väntar ett lugnt distanspass. Funderar på att från och med nästa vecka byta träningsdag på löpningen och axlar/triceps för att få in en vilodag för benen efter benpasset som jag kör tisdagar.. Detta har också med att göra att jag gärmna lägger långpasset på lördagsmornar istället för söndagar och då kan de vara bra att vila dagen innan.. Sen har jag ju mer tid att löpa på söndagar också så då kan jag lägga in ett pass då istället. I så fall så kommer torsdagens pass vara fartlek istället och söndagen distans.. Men jag vet inte, ska fundera lite till. Vill få in fyra löppass i veckan precis som nu i alla fall. :) Denna vecka var det inte på tal att byta i alla fall eftersom julbordet är imorn och jag vågar INTE springa igen efter det, haha! ;)

Jag vill gärna köra långpass nu på julafton men det kan bli svårt att hinna eftersom jag verkligen behöver köra rygg och mage då också.. Har ju inte hela dagen till godo när det är julafton och man ska fira med familjen.. Ska fundera lite på detta också så får vi se. :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar