- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

måndag 12 december 2011

Nytt personbästa! :)

Godmorgon! :)

Vilken bra helg jag haft! :) Middagen i lördagskväll var supermysig och maten var verkligen kanon. Efter åkte vi hem till Lilleman och fortsatte mysa framför en bra film, en kanonkväll helt enkelt. :)

I söndags gick jag upp tidigt för atrt knalla med Lilleman, det var inte alls minus ute som de lovat men det gjorde verkligen inget. Inte ett dugg halt ute och det gillar jag. :) Rundan blev 13 km. Efter tvätt och matlagning (lagar alla veckans matlådor på söndagen så jag slipper laga mat i veckorna ;)) så åkte jag och mina sambo till naturreservatet och sprang ett distanspass ihop. :) 5,63 km blev det i ett skönt tempo. Fick springa de sista 600 metrarna själv då min karl inte orkade riktigt hela vägen. ;) Blev en riktigt bra tid för min del även om jag tog det lugnt så jag är riktigt nöjd. :) Minusgraderna hade nu kommit och solen sken, en helt underbar förmiddag för ertt löppass helt enkelt. Kändes lite konstigt att löpa i dagsljus, var länge sedan för min del nu. ;) Resterande del av dagen spenderades med mer tvätt, skitmat, film och godis. :)

Köpte nya löpartights (varmfodrade) i helgen på Löplabbet. Vilken bra affär det är! Tightsen fanns även på stadium men inte i storlek small och tror ni att de kunde beställa hem till mig? Självklart inte! På löplabbet hade de dem inte heller i S men det erbjöd sig direkt att beställa hem när jag ringde till dem förra helgen. I fredags kom tightsen och jag provade samt köpte. Det kallar jag service. :) De kostade 100 kr mer där än på Intersport men det betalar jag mer än gärna för bra service. :) Tightsen jag köpte heter Nike Element Thermal tights och de är helt underbara att springa i. Varma men inte för varma, snygga och sitter bra. :)


Mina nya Nike Element Thermal tights :)

Imorse så var det att gå upp supertidigt som vanligt på måndagar när både prommis och löpning står på agendan. Klockan 03.20 gick jag upp och klädde på mig för att sedan ge mig ut på en 7 km morgonprommis med Lilleman. Efter jag kom hem så bytte jag bara till löparkläder och drack protein innan jag gav mig ut. Det var dags för snabbdistans och jag hade betsämt mig för att inte bli alltför ledsen om inte tiden blev bra med tanke på att jag hade över 2 mil i benen sedan helgen och detta var min tredje dag i rad med löpning.. Men så stark jag var!! 5,2 km och nytt PB!!! :) Klådde mitt förra PB på rundan med 25 sekunder! Jag är så glad och nöjd med mig själv! :) Nu ska dock bena få vila tills benpasset imorn eftermiddag, haha. ;)

I eftermiddag så väntar bröst och biceps på gymet, hoppas jag är lika stark där som i löpningen imorse. :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar