- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

söndag 22 april 2012

Härliga söndag!

Gokväll!

Jag har haft en riktigt bra söndag, samma för er hoppas jag! :)

Blev ett distanspass sen på förmiddagen. Benen kändes lätta och jag sprang i ett lugnt och skönt tempo. I slutet av rundan fick jag dock ett ryck och avslutade passet med 4 km fartlek. :) Totalt blev dagens runda 12,2 km och tiden helt ok (med tanke på fartleken som drog ner snittet en del ;)). :)

Blev nytt veckorekord i löpt sträcka denna vecka också. Slutade på 65,39 km. Lite mycket kanske men det blir mindre nästa. Kommer dra ner på löpningen och ta två dagar helledigt innan loppet nästa tisdag. :)

Efter löppasset så blev det en dusch och sedan åkte jag till Team Sportia för att köpa mig ett vätskebälte. Hade 30 % rabatt där i helgen så tänkte passa på när jag ändå behövde handla ett. Väl där så hittade jag en snygg långärmad craft-tröja som jag (såklart) också var tvungen att köpa. ;)

Under eftermiddagen har jag lagat matlådor till veckan och varit på prommis med Lilleman. Nu ligger jag och gnuggar min svällda mage som är fylld av pizza och pommes, haha! Skitmat är gott ibland men helt värdelös att träna på så jag stoppar bara i mig det när jag tränat klart för dagen. :) Skulle jag ge mig ut och springa nu så skulle jag garanterat spy eller bli omkörd av en tant med rullator. ;)

Tog en bild idag istället eftersom jag missade de igår. Nu väntar filmnys för min del. Ha en fin kväll! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar