- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

lördag 14 april 2012

Nostaligirunda på trötta ben

Hej allihopa! :)

Gud va trött jag var sen igår! Somnade som en stock vid halv tio för att sedan sova hela natten. Vaknade vid fem och kände mig pigg, jätteskönt! :)

Började med 5 km morgonprommis med Lilleman här i området. Kände inte av sträckningen i baksida lår alls men tyvärr kändes benen ganska trötta ändå.. :/ Bestämde mig ändå för att springa en lite längre runda nu när inte baksidan krånglade och jag hade lite andra vyer än de vanliga att upptäcka springandes. :) Blev en mysig runda i lugnt tempo in till stan och sen runt förbi stallet där jag hade häst förr, min gamla gymnasieskola, universitetet jag läste på mm. Det var riktigt kul att se igen! :) Benen var dock inte med mig och det var ganska tungt bitvis.. Andra veckan i rad nu som långpassen varit tunga. Undrar om det beror på att jag ätit och druckit för dåligt innan.. Tycker ändå det borde räcka med protein, pure carbs och två bananer.. Mer kan jag inte äta och springa direkt. Trivs ju bäst när jag får springa långpass tidigt på mornarna när gatorna är tomma.. Om det är lika nästa vecka måste jag nog ändå börja tänka om lite.

Totalt blev dagens pass 19,34 km och jag var helt färdig när jag kom hem. Känner inte att jag är i fas än fast jag ätit som en häst hela dagen och vilat.. :( Blir inget intervallpass imorn, måste låta baksidan vila så att jag inte drar upp sträckningen igen.. Om jag vilar imorn är jag förhoppningsvis bra nog att köra intervaller med klubben på torsdag istället. :) Kommer dock inte ligga på latsidan (såklart), så ett lugnt distans blir det i vilket fall på morgonkvisten. :)

Snart kommer min sambo hem och sen väntar prommis med hundarna, god mat och filmmys. :) Bjuder på en kass nytagen bild. Tycker ju själv det är roligare att läsa bloggar med bilder, hellre kassa än inga! Haha! ;)

Ha en fin kväll! :)

4 kommentarer:

  1. Skönt med långpass även om kroppen inte var så pigg som du önskade. Snart ska även ja vara uppe i två mils rundor, bara måste!

    SvaraRadera
  2. Ja, känns bra efteråt om inte annat. ;) De kommer! Skynda långsamt så du inte drar på dig skador. :)

    SvaraRadera
  3. Hej du! har du blogg! men va du inte sjuk i lördags? kämpa ¨på och hoppas du är bättre! jannie!

    SvaraRadera
  4. Hej! Jo, jag blev ju det efter långpasset. Springer ju väldigt tidigt. Började må dåligt när jag kom hem vid åtta. :( Men vad jag hade för problem är knappast jag skriver något om här! ;)

    SvaraRadera