- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

måndag 30 april 2012

Nervös!!!

Hej allihopa!

Nu börjar jag bli riktigt nervös! Pratade precis med min "partner in crime" Lisa om upplägg av loppet, vad man ska ha på sig osv. Vi har en race-plan och ska satsa stenhårt på att följa denna. Vädret visar nu 14 plusgrader och sol så troligtvis kommer jag springa i linne. Tar nog på mig tunna vantar så borde jag inte frysa om det skulle bli lite kyligt. Eftersom jag har så sjukt dålig blodcirkulation i fingrarna så är det nog lika bra. Har laddat hela helgen med massor med mat och ska dricka energidryck vid varje vätskestopp imorgon för att inte bli tömd på energi (kolhydrater) enligt tips från tränaren. Nu är det ju socker i energidrycken och jag är inte van med detta men hoppas magen klarar av det helt enkelt. Har inget annat val! Provade mitt vätskebälte som skumpar rätt rejält när vattenflaskorna är fyllda. Känns jättekonstigt och Lisa säger att det är en vanessak, dock lite dumt att köra med det första gången på tävling så det får bli hemma helt enkelt. Lisa skulle ta med sig lite extra vatten och sen finns det ju som sagt vätskekontroller längs vägen. Hoppas nu allt håller hela vägen..

Började morgonen med att ta med mig Lilleman och åka till ett närliggande motionsspår. Då jag bestämt att jag endast fick gå fem kilometer idag så tänkte jag att detta skulle va lite roligare för Lilleman. Det var de kan vi väl säga, han sprang som en idiot hela rundan. Haha! Tror det räckte med fem kilometer för honom med idag i det tempot. ;) Bjuder på lite bilder på min lilla ängel från imorse. :)


Fullt ös medvetslös!Resterande del av förmiddagen har jag tvättat och lagat matlådor till veckan. Nu ligger jag och väntar på att nästa maskin ska bli klar och försöker hålla mig lugn. Bara jag sova inatt nu! De här bli min största löparutmaning hittils då vi ska hålla ett ganska högt tempo från start. Med högt menar jag högt för en så lång sträcka och för mig som inte sprungit så här långt speciellt många gånger och absolut inte i närheten av det här tempot som är mycket högre än vad jag tycker är bekvämt.. Men det får bära eller brista. Man måste satsa lite här i livet också och inte bara ta den enkla och trygga vägen. :) Jag är glad att jag får sällskap av Lisa på det här äventyret. Vi ska peppa och hjälpa varandra så går det nog bra. Det värsta som kan hända är att vi inte når vårt mål och det är ju inte hela världen..

Ha en fin dag allihopa! Imorgon kl 13.00 smäller det! :)

Kramar C

5 kommentarer:

 1. Det kommer gå fint imorgon :) Jag ska heja på er :)

  SvaraRadera
 2. Lycka till imorgon, KÖR HÅRT!!!

  SvaraRadera
 3. Lycka till i morgon, jag är övertygad om att det kommer att gå jätte bra!

  SvaraRadera
 4. Tack allihopa! Jag ska göra mitt bästa! :)

  SvaraRadera
 5. http://www.dailymail.co.uk/health/article-2138303/Energy-drinks-destroying-teenagers-teeth.html

  Gäller säkert även oss äldre.

  SvaraRadera