- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

söndag 22 april 2012

Trevligt långpass :)

Gomorron!

Dagen gick i ett igår så fick inte någon möjlighet att skriva.. Bestämde mig i alla fall i fredags för att springa tillsammans med NocOut på lördags förmiddagen. Gick upp som vanligt i lördags morse och knallades 11,5 km med Lilleman för att sedan äta frukost och städa innan långpasset.

Strax innen tio sprang jag iväg till mötesplatsen och mötte upp de andra. Jag bor väldigt nära så det var bara en km dit för mig! :) Väl där bestämde vi oss för en runda och ett tempo på 05:45 min/km för att det skulle passa alla. Vi skulle springa ut till det område där jag och min sambo har en tomt och alldeles snart ska påbörja vårat husbygge. Vi har ritat hela huset själva och min sambo ha ett byggföretag så han ska bygga det åt oss. Kommer bli så bra tror jag! :) Vi sprang i vilket fall ut till området innan det vi ska bo i och tjattrade på ganska bra. Kändes väldigt lätt (fast vi sprang lite fort till och från) när vi sprang och pratade och hade trevligt och man glömde bort tid och rum. När vi kom till första området var det tänkt att vi skulle vända men vi hade då bara sprungit 6,2 km så jag föreslog att vi skulle springa en extra runda förbi vår tomt och kolla läget. Alla tyckte det lät som en bra idé så det gjorde vi. :) Efter vi sprungit extra-rundan så sprang vi samma väg tillbaka till mötesplatsen. Där hade vi sedan sprungit totalt 19,7 km. Därefter så sprang alla hem och så även jag och själva långpasset för min del slutade på 20,81 km. Totalt blev alltså gårdagens löpning 21,81 km för min del och alldeles lagom. Tempot slutade på 05,34 min/km så lite snabbare än vi planerat med helt ok hela vägen. :)

Hade ordentligt med träningsvärk i baksida lår efter intervallpasset men det kändes inte direkt under tiden vi sprang igår. Dock så kändes det ganska rejält igår kväll och nu. Har även lyckats dra på mig en benhinneinflammation efter fredagens morgonprommis med Lilleman. Denna känns bara när jag går och inte när jag springer (man får vara glad för det lilla).

På eftermiddagen så gick jag till gymet för ett bröst- och bicepspass. jag var rätt omotiverad då min sambo inte var med så det fick bli ett snabbpass med minimalvila på 45 min. På kvällen när min sambo kommit hem så blev jag utbjuden på middag. :) Efter blev det filmmys här hemma med Lilleman. :) Bättre lördag får man leta efter! Hade så underbart trevligt hela dagen så det här kan jag leva på ett tag nu. :)

Glömde ju fota igår så bjuder på ett fint sommarkort på Lilleman istället! :)

Imorse så hade jag tänkt att gå en kortare morgonprommis med Lilleman och sedan springa ett lugnt distans direkt efter. Dock så bara värkte regnet ner när vi gick iväg så bestämde mig för att gå hela rundan med Lilleman på 11,5 km och sedan vila lite och vänta ut regnet. Det värkte ner hela rundan men slutade (såklart) ganska snart efter att vi kom hem.. Dyngsura, haha! ;) Nu har jag satt igång med tvätten och kommer fixa med den ett tag för att sedan springa en lugn runda lite senare på förmiddagen. :)

Ha en fin söndag allihopa! ;)

Kramar C

5 kommentarer:

 1. Låter som ett riktigt bra pass, och visst är det härligt när man kan springa och prata så man helt glömmer av hur långt man sprungit. Var ska ni bygga hus? Underbart att få det precis som man vill, börjar nästan ångra att vi inte också valde att bygga med tanke på att vi snart byggt om hela huset vi köpt =)

  SvaraRadera
 2. Ja, det var de! :) Trodde jag var lite utav en ensamvarg med löpningen men tydligen uppskattar jag sällskap mer än jag trodde. :) Vi har tomt i Roxtuna, nära vattnet och stan men ändå lite landet. :) Det är skönt att få huset precis som man vill ha det. Blir dyrt om man ska bygga om mycket som ni men å andra sidan så kanske vi vill ändra massa sen också. Man vet ju inte 100 försen allt är klart tyvärr..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir nog super bra att bygga själva tror jag, plus att ingen annan bott där innan är ju också underbart.

   Radera
 3. Wow, hade jag fått till 20 km på en och samma dag hade jag nog inte kunnat gå dagen efter :)

  SvaraRadera
 4. :) Det är nog en vanesak! Sen är jag nog lite extrem i vissa fall tror jag. ;)

  SvaraRadera