- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

söndag 29 april 2012

Inte träningskläder dygnet runt..

Hej allihopa!

Bröst- och bicepspasset igår gick riktigt bra! Körde inte på max utan något lägre vikter och satsade på full kontakt genom hela övningarna. Enligt tränaren fick jag inte köra styrka tre dagar innan tävlingen så även om det var muskler som inte borde påverka min löpning så tyckte jag det var bäst att ta det ganska lugnt. :) Hur som haver så tog passet rejält för träningsvärken känns rejält idag. Hoppas de hinner lägga sig innan tisdag. ;)

På gymet igår..

Imorse vaknade jag pigg och glad och bestämde mig för att gå hela rundan med Lilleman då han sen ska få två dagar av mindre träning än vanligt. Så 11,5 km i ett högt tempo avverkades imorse i morgonsolen. Mys! :)

Min mamma fyller år på onsdag så jag och Lilleman åkte hem till henne efter frukosten imorse för att fira henne. Vi har pratat en massa och gått på stan under dagen. Då min mamma inte bor i samma stad som jag så träffar jag henne inte så ofta som jag skulle vilja så jag uppskattar verkligen sådana här dagar. :) Tog faktiskt en bild på mig i vanliga vardagskläder idag eftersom ni bara får se mig osminkad och i träningskläder. Jag har faktiskt vanliga kläder också och går inte runt så dygnet runt även om man skulle kunna tro det. ;) Föredrar dock träningskläder framför allt annat men träning är ju också det roligaste jag vet. :)

Innan avfärd idag..

Ha en fortsatt fin söndag. Imorgon väntar en kortare morgonprommis och mer vila för min del. :)

Kramar C

1 kommentar: