- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

måndag 20 augusti 2012

Jag gjorde det! :)

Hej allihopa!

I lördags så genomförde jag mitt lilla äventyr och det gick jättebra. :) Sprang inte fel en enda gång faktiskt och det var riktigt mysigt att springa ensam. :) Det regnade dock ganska mycket de första två milen så jag blev dyngsur men det gjorde verkligen inget. Det var en så vacker väg! Uppskattade det på ett helat annat sätt när jag sprang ensam. Då jag inte hade någon/några att tjattra med så tittade jag mig omkring där jag sprang istället och det var helt underbart! :) Passet blev totalt 30,27 km och tog mig 2 timmar och 54 minuter (snittempo 5:46 min/km) vilket jag är riktigt nöjd med då det minsann inte var lätt att ta sig fram bitvis i terrängen. Tror det är ca 8-10 min snabbare än sist jag sprang vägen med klubben. :) Inte för att jag sprang på och kämpde efter en bra tid utan det bara flöt på bra. De första två milen gick som en dans men sedan började jag bli lite trött. Energin började tryta och även om jag fyllde på så var benen helt färdiga när jag kom hem. :)

Igår så blev det vilodag för mig, benen var trötta efter långpasset så alla tankar jag hade på ett cykelpass la jag åt sidan för att vila upp mig istället. :) Blev endast den vanliga morgonrundan med Lilleman på morgonen. Förmiddagen ägnades åt en massa tvätt och sedan åkte jag ut till huset (där Peter jobbade) med lunch som vi sedan åt tillsammans i solen. :) Efter att vi ätit så hjälpte jag till med arbetet under eftermiddagen. :)

Igår fick jag höra att jag hade en kropp som en triatlet, den var ny. :) Har tidigare fått höra att jag har en kropp som en friidrottare. :) Båda två funkar bra för mig så länge ingen säger att jag har en kropp som en löpare. Jag har aldrig sett en långdistanslöpare med en kropp jag skulle vilja ha, det är därför jag sliter på gymet och inte bara springer. ;)

Imorse så började jag med 4,37 km morgonjogg med Lilleman följa av ett distanspass ensam direkt efter. Blev samma runda som förra veckan, 8,34 km och snittempot idag var 5:22 min/km. Benen var tunga och trötta idag, ingen vidare dagsform med andra ord. Mycket som händer i mitt lilla huvud nu och jag är inte på topp. Känner mig deppig till och från och det påverkar hela mig negativt. Under löpningen imorse hade jag inte mina vanliga glädje utan det kändes mest tungt.. :(

Ha en fin dag allihopa! :)

Kramar C

4 kommentarer:

  1. Vilket pass!!! Grymt bra jobbat ju.

    SvaraRadera
  2. Wow! Blir så otroligt imponerad varje gång jag kikar in på din blogg, du är en stor inspirationskälla för mig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Rebecka! Jag blir jätteglad att få höra det! :)

      Radera