- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

söndag 26 augusti 2012

Som en kenyan i stan :)

Gomorron!

Hoppas ni som jag är lika fräscha som en vårvind så här en söndagsmorgon. :) Lite trött är jag i och för sig, somnade sent igår och gick upp i ottan för att hinna gå hela morgonrundan på 11,5 km med Lilleman innan det var dags att börjar tvätta kl 7.00. :)

Igår så började jag med 5 km morgonprommis med Lilleman i ottan för att sedan äta frukost och städa här hemma. Efter allt var klart så gav jag mig ut på veckans långpass. Hade planerat att lägga in lite kvalité i långpasset idag, det har jag aldrig gjort tidigare så jag tyckte det var dags att prova. :) Tanken var uppjogg och sedan intervaller i 4:50-tempo fördelat 5+4+3+2+1 km med 1 km jogg mellan varje intervall följt av nerjogg. Passet gick över all förväntan och jag kände mig stark. Totalt blev det 24,06 km långt och snittempot på hela kalaset 5:05 min/km vilket ger mig ett nytt PB på halvmara bara sådär. :) Kände mig inte helt slut efter passet heller vilket känns kanon. :) Behövde dock ha lite energi kvar för den lite jobbigare andra delen av gårdagen.. Jag överlevede det med och mår helt ok idag trots omständigheterna. :)


Gårdagens pass med respektive block (klicka för att förstora)

Nu sitter jag och väntar på att första maskinen tvätt ska bli klar. Måste hålla högt tempo på tvätten idag för jag ska sedan (mellan maskinerna) åka ut till vårt husbygge och hjälpa Peter (som redan är där) att måla i vårt nya garage. Kommer hinna måla ett par timmar innan det är dags för lunch och byte av maskiner. När tvätten är klar (räknar med runt 13) så ska jag återigen åka ut till husbygget och måla resterande del av eftermiddagen. Inte lugn och skön söndag för mig med andra ord. ;)

Hoppas ni andra får lite tid till att vila upp er! :)

Kram C

2 kommentarer: