- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 30 augusti 2012

Lycka! :)

Gomorron allihopa!

Igår var en ganska bra dag. :) Foten kändes bättre under dagen så jag bestämde mig för att åka hem lite tidigare och ta ett "prova foten"-pass innan det var dags att gå till gymet med Peter. Tanken var ett lugnt distans och en kortare runda (eftersom jag skulle gå till gymet efter). Jag lyckades med en av två åtminstone, rundan blev kort. ;) Benen var så pigga så jag fick kämpa som en idiot för tt hålla mig tillbaka. Kändes som jag var en häst på grönbete. :) Kändes lite i foten på slutet av rundan men inte farligt alls. Hade inte heller ont efteråt så det gjorde inte det hela värre. :) Rundan blev 7,2 km och snittempot 4:49 min/km (vilket inte alls är ett lugnt distans för mig vanligtvis men idag så kändes det så :)).



Efter löpningen så hoppade jag in en snabbis i duschen och sköljde av mig lite innan jag tog på min gymkläderna och knallade till gymet med Peter. Blev ett tungt och intensivt rygg, biceps och magpass och jag var stark och hade massor av energi. Måste berott på löpningen för jag var helt euforisk. :) Blev rejält med träning igår med andra ord, 3 timmar och 35 minuter typ. Ändå var jag piggare och lyckligare än på hela veckan. :)

Imorse så blev det 11,5 km morgonprommis med lilleman som vanligt. Gick bra med foten ända fram tills i slutet då det började göra lite ont. Tror dock jag behöver nya gå-skor för de jag har är utslitna och saknar dämpning efter 200 mils löpning och gång (använder dem och springer i först och sedan blir de gå-skor därefter). Har ett par som ligger och väntar på mig så jag får väl prova dem imorgon. :)

Ha en fin dag allihopa! :)

Kram C

1 kommentar: