- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 15 augusti 2012

Onsdag= kebab :)

Gomorron! :)

Idag har tröttheten kommit ifatt mig och jag känner mig seg. :( Hade världens problem att ta mig ur sängen imorse kan jag lova. Upp kom jag i alla fall till slut (något senare än jag tänkt dock) och sedan var det bara att klä på sig och ge sig ut i mörkret med Lilleman. Idag blev det den vanliga morgonrundan och jag kände mig pigg i benen trots att jag körde prehab-programmet igår eftermiddag (ja, jag kom till skott och körde det faktiskt *stolt*). :) Efter några kilometer så sträckte jag dock till ljumsken på något sätt och sedan hade jag svårt att ta ut steget resten av rundan. Eftersom kliven blev mindre fick jag pinna på för kung och fosterland för att hinna runt hela rundan. Jag har fortfarande ont när jag går.. :( Hoppas det lägger sig snart, bara att hoppas på det bästa.

I eftermiddag så ska jag köra rygg, biceps och mage med min sambo på gymet. Hoppas jag är lite starkare än i måndags men jag förväntar mig inga underverk. Man kan väl säga så att långdistanslöpning inte är det bästa för styrekträningen. Men roligt är det och det är det viktigaste. :)

Eftersom det är onsdag idag så väntar kebab till kvällen, precis som (nästan) alla andra onsdagar. :) Något att se fram emot med andra ord. Kankse det även blir en film efter (om jag har tur ;)). Mitt-i-veckan-mys! :)


Mm, nu blev jag hungrig (igen)! :)

Ha en fin onsdag! :)

Kramar C

1 kommentar: