- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

fredag 23 mars 2012

Att vila sig i form

Gomorrron!

Känner mig faktiskt lite piggare idag. Morgonprommisen blev 5 km som bestämt och benen kändes piggare än igår men fortfarande trötta och vaderna är verkligen inte helt 100.. Lite orolig är jag men hoppas det sista dygnet kommer att göra underverk. Det är ju ändå en rätt stor skillnad från igår. :)

Shopade lite igår på Stadium. De hade ett erbjudande om ett par tights och en löparjacka för 399 kr och det kunde jag inte låta bli! Jackan fanns ju i rosa och den är verkligen jätteläcker. :) Tightsen hade väl inte bästa passformen men eftersom jag fick dem "på köpet" så tog jag ändå ett par i strl 36. De var alldeles för stora i midjan och inget snöre fanns att dra åt med.. Funderar på om jag kan sätta in ett annars kommer de åka ner. Troligtvis får de bli ett par "gå-tights" för mig. :) 34 kunde jag inte ha då det satt sömmar bak på vaden som satt alldeles för tight (mina vader är ju som ni vet sjukt stora.. :(). Jag köpte även en tunnare långärmad löptröja. Kan behövas för en frusen C de dagar det är någon mellantemperatur mellan t-shirt/linne + jacka och tjocktröja + jacka. :) Denna fick jag köpa i strl 40 bara för att den var så tight kring underarmarna. Vad är det frågan om? Är de så jäkla stora eller? ;) Hur som haver så är det ganska pösig nu men det gör inget, föredrar att springa i kläder som inte sitter som ett smäck, upptill vill säga. ;)

Här är jackan, ni får se den på så fort jag ska använda den. Kanske imorgon redan!? :)

Nu ska jag jobba lite, sista dagen innan tävlingen och ska försöka ta det så lugnt som möjligt. Imorn är det dags och jag hoppas mina nerver och vader är med mig! :)

Not to self!

Kramar C


2 kommentarer:

  1. Snygg jacka. Lycka till i morgon.

    SvaraRadera
  2. Javisst är den! Tack Karoline, håll tummarna imorn vid 10:30! ;)

    SvaraRadera