- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 22 mars 2012

What the F??

Gomorron!

Idag känner jag mig bara såå trött.. Hade bestämt mig för att gå hela morgonrundan med Lilleman idag eftersom han bara fick en kort runda igår och sedan kommer få det imorgon också och ännu kortare lördag morgon.. Tror ni inte att mina ben var slitnare än någonsin imorse då?? Alltså jag förstår inte! De har verkligen aldrig varit så här slitna! Och då menar jag inte bara vaderna utan även fram- och baksida lår och rumpan.. Varenda muskel i benen kändes som den var 80 år.. Ville inget annat än att korta ner rundan men Lillen var så pigg och glad så jag hade inte mage att snuva honom på dagens morgonrunda. Knatade hela även om det var sjukt tungt.. Vad gör man inte för sitt lilla hjärta!?

Jag och mitt lilla "dampmonster" när vi plåtade lite för artiklen i LFA. Fotot är taget av Mikael Grip.

Nu är jag så orolig att mina stackars ben inte kommer kunna återhämta sig till lördag. Eftersom de känns slitnare än någonsin så känns det som det kommer behövas mer tid.. Jag får hoppas på det bästa. Undvika allt som kan påverka dem nu till lördag, kanske till och med åka hissen till fikarummet 4 våningar upp "just in case". Imorgon kommer jag gå en runda på 5 km har jag tänkt, det är jättekort för mig och Lilleman och borde inte göra benen upprörda. På lördag blir det bara en kortis runt kvarteret på en 15 min så han får kissa av sig. Får bli en sväng till skogen sen på eftermiddagen så får han springa lite då. :)

Axlar- och tricepspasset igår gick verkligen kanon! Jäklar vilken motivation och styrka jag har i axlarna nu! Min favoritmuskelgrupp att träna så det är troligtvis därför. Tycker bara det är såå snyggt med axlar. Har man det så behövs det inte mycket armar för att se fit och snygg ut tycker jag. :) Tricpes tycker jag är mindre kul dock så de får sig aldrig lika mycket som axlarna.. Gör mig mindre eftersom stora triceps är inte det snayggaste på en tjej enligt mig. Är ganska nöjd med vad jag har helt enkelt. :)

Övningarna jag körde var:

Axlar
Sittande hantelpress 5 set
Flyes utsida axlar med hantlar 4 set PB
Flyes i maskin för baksida axlar 2 set
Baksida axlar med rep i cc 2 set
Lyft till hakan med frivändning och militärpress 4 set

Triceps
Push downs med tricepsstången 8 set


Nu är det ju min första vilodag. Eftersom jag vet hur orolig jag lätt blir i kroppen av att inte göra någonting (ganska gnällig också) så tänkte jag ta en liten tur förbi Stadium och eventuellt Intersport efter jobbet. Kanske hittar något fint att köpa som jag kan glädja mig över under kvällen. Om inte annat så har jag något att göra ett tag efter jobbet så jag slipper att bara åka hem och vara. :)

Hoppas ni får en underbar torsdag i vårvädret! :)

Kram C

2 kommentarer:

  1. Din kropp kanske är helt inställd på vila nu och där av denna trötthet? Jag är övertygd om att du är pigg i benen tills på lördag. Om inte så fixar du det på ren vilja!

    SvaraRadera
  2. Tack Anna! Jag funderade faktiskt på det också förut, hoppas verkligen det är så! Runt tar jag mig nog (om jag inte trampar snett och stukar foten på vägen ;)) men jag vill ju gärna få en ok tid också (så jag slipper skämmas efter ;)), då behöver jag pigga ben. Håll tummarna! :)

    SvaraRadera