- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 20 mars 2012

Tisdag eller onsdag!?

Hej hallå! :)

Jag känner mig helt veckovild nu när jag lagt om träningsschemat för denna vecka. Måndagen liksom "försvann" ju för mig eftersom jag gick direkt på tisdagsträningen igår. Idag är det alltså onsdag i min träningsvecka fast det egentligen är tisdag. Rörigt eller hur!? ;) Kommer att kännas jobbigt fredag eftersom jag då måste jobba fast det känns som lördag, haha! ;)

Biceps- och bröstpasset igår gick rikigt bra. Hade bra kontakt i alla övningar och jag kände mig stark! :) Övningarna jag körde igår var:

Bröst
Bänkpress 5 set
Flyes i cc 4 set
Flyes från nedre trissan i cc 4 set

Biceps
Bamsecurl 4 set
Enarmscurl i cc 4 set
Hammercurl 3 set



Idag är det då en mycket bättre tisdag än vanligt eftersom det är en onsdag! ;) Detta betyder att jag ska springa i eftermiddag. :) Blir ett lugnt distans idag, ska inte pressa kroppen hårt något innan lördag denna vecka. :) Hoppas bara den här jäkla blåsten har avtagit tills dess och att det inte regnar.. Imorrn eftermiddag ser det ut att vara kanonväder med vindstilla och sol men jag kan ju inte flytta löpningen dit. Behöver en vilodag mellan styrkepassen och jag tänker inte tumma på mina två vilodagar. Nu ska jag testa detta och då är det så! Blir alltså löpning i eftermiddag och sedan ett till litet pass imorn bitti innan mina vilodagar börjar. Kommer nog kännas konstigt för mig som inte vilat så mycket sedan sist jag var sjuk. ;)

Hoppas ni får en underbar onsdag (tisdag ;))! :)

Kramar C

3 kommentarer:

  1. Jag är så imponerad av dig! Du ger mig så mycket motivation!

    SvaraRadera
  2. Haha vad roligt att man är en sådan vanemännsika. Hoppas det inte regnar alltförmycket på din löprunda.

    SvaraRadera
  3. Tack Rebecka! Va kul att höra! :)

    Anna- Ja, eller hur!? Nästan lite skrämmande de där. ;) Spöregnade gjorde det ju.. Men solen kan ju inte skina varje löptur. :)

    SvaraRadera