- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 14 mars 2012

Onsdagslöpning!?

Gomorron!

Bästa dagen mitt i veckan är här! Nu menar jag inte att den klår helgen på något sätt men just onsdager gillar jag skarpt eftersom jag då springer efter jobbet och sedan brukar det alltid bli något gott till kvällsmat efteråt på "lilllördagen". ;) Känner mig betydligt piggare idag även om jag har rejäl träningsvärk i benen och vaderna känns stumma. Hoppas det precis som förra veckan hinner lägga sig lite till löppasset i eftermiddag. :)

Bröst- och bicepspasset igår gick över all förväntan! Jag var stark och kände mig inte alls trött eller sliten som de senaste två veckornas pass. :) Övningarna jag körde igår var:

Bröst
Bänkpress 5 set
Hantelpress 4 set
Flyes i cc 4 set

Biceps
Hantelcurl 4 set
Bamsecurl 4 set
Enarmscurl i cc 4 dropset


Kändes verkligen jätteskönt att åter ha lite kraft och energi under just detta pass som blivit lidande ett tag nu. Kan det vara att jag åt en extra apelsin igår på jobbet!? Äter ju alltid en på eftermiddagsfikat men nu blev det även en efter lunch. Brukar alltid ta den där extra efter lunch på onsdagar just för löpningens skull men kanske ska ta en extra varje dag om det gör så stor skillnad. ;)

Om vaderna är helt körda även i eftermiddag så får det bli vila. Vill inte springa om de inte känns bättre än nu. Blir i vilket fall ett pass på torsdag morgon, dock inget snabbdistans så detta nu är flyttat till lördag eller söndag istället för intervallerna. Ska ha det som sista pass innan tävlingen och jag vill inte pressa kroppen med två sådana pass denna vecka så torsdagens pass blir ett vanligt distans med några eventuella fartökningar om jag har krafterna. :)

Kramar C

6 kommentarer:

 1. Spännande att se hur det går på tävlingen, riktigt bra hoppas jag.

  SvaraRadera
 2. Jo, hoppas verkligen jag kan hålla nervositeten i schack annars går de nog inte bra.. :( Livrädd för att bli sjuk också, sist jag bokat in en tävling så blev jag det. Håll tummarna! :)

  SvaraRadera
 3. Snygga muskler!! :)

  SvaraRadera
 4. Vilka snygga armar du har!

  SvaraRadera