- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

lördag 31 mars 2012

En halvmara i blindo!

Idag är det mindre roligt väder ute kan man väl säga.. Dagen började ändå bra, såg att det var ett par minus ute när jag gick upp men annars verkade vädret ok. Började med 5 km morgonprommis med Lilleman innan jag gick hem för att få i mig lite energi och byta om innan långpasset. Käkade lite mer idag eftersom jag hade tänkt springa lite längre så de blev både protein, pure carbs och två bananer innan jag gav mig iväg. :)

Hann väl springa en kilometer innan hagelhelvetet började. Samtidigt började det även blåsa en hel del. Förutom vädret så gick rundan bra idag, benen kändes pigga och inga större känningar i vaderna. :) Dock så var det tungt större delen av rundan då det var motvind nästan hela vägen och haglet piskade i ögonen. Oj så ont det gjorde! Fick springa och kisa samt blunda på ett öga åt gången nästan hela vägen och ändå lyckades snöhelvetet leta sig in i ögonen! Aldrig har jag saknat en keps så mycket, var helt omöjligt att undvika detta. Kul vårväder måste jag säga, vilket bakslag! :(

Hur som haver så gav jag mig ju inte utan sprang hela min tänkta runda och när jag kom hem igen visade Garmin 21,27 km. Det är de längsta jag sprungit någonsin! Bara med 170 meter men ändå. ;) Sist jag sprang över 2 mil var dock 2009 innan jag åkte på löparknä så det var ett tag sedan nu. :)

Känner mig stolt som genomförde rundan trots att vädergudarna gjorde allt för att jag skulle avbryta idag! :) Tror dock det är dags att införskaffa ett vätskebälte, när jag kom hem hade jag gått ner 1,7 kg vätska, haha! Har dock fyllt på med mycket vatten, protein och gröt sedan dess och mår inte dåligt på nåt sätt. :) Känner mig självklart lite trött i benen men hoppas att mycket mat och vila idag gör så att benen är på g imorn igen för ett intervallpass. :)

I eftermiddag ska jag gå ner och köra rygg i alla fall. Hoppade ju över det förra veckan så nu får jag ta mig i kragen. ;)

Bjuder på dagsformen, två veckor sedan sist men inga större förändringar tror jag. :) Ha en fin dag allihop! :)

5 kommentarer:

  1. Skönt me distansrekord! Själv tror jag att jag ska försöka slå mitt imorgon. Kämpa på och ha en fin dag du med!

    SvaraRadera
  2. Imponeraden att du fixade distansrekord i dagens väder... var glad att jag fick träna inomhus efter en natt med tre timmars sömn...trötter

    SvaraRadera
  3. Längdrekord på för månaden kan jag tänka också?? Iaf för 2010 och 2011, du är ju på g nu!

    För övrigt kan sjusovaren meddela att vid två-tre tiden så blåste det förvisso, men jag fick även sol och absolut inget hagel.

    SvaraRadera
  4. Karoline- Ja, är faktiskt lite stolt över mig själv. Det gäller o vara envis. ;) 3 timmar!? Usch och fy, att du orkade träna överhuvudtaget! Bra jobbat! :)

    Karin- Ja, längdrekord också. Har ju stegat mig upp långsamt för att minimera risken för skador och än så länge har det gått bra. :) Ha ha, ibland är det bra att vara det! Kankse vore bra om jag sovit lite längre också igår då. Hade varit skönt och slippa de där ovädret! ;)

    SvaraRadera