- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 13 mars 2012

Tröttare än tröttast :(

Gomorron!

Benpasset igår gick bra och jag förväntar mig en rejäl träningsvärk som vanligt. Efter styrkan blev det 4 km återhämtningsjogg på löpbandet. Oj vad trött jag var och mina stackars vader var som fiolsträngar.. Dock släppte det efter ett tag som tur var. Promenaden hem från gymet gick ändå väldigt långsamt..

Vet inte varför jag varit så trött på sistone men nu är det verkligen värre än någonsin. Igår somande jag innan jag skulle ut på kvällsprommisen med Lilleman (vaknade som tur var upp så jag inte missade den), gick ut en sväng med Lillkillen och sedan var det bara att borsta tänderna och somna om. Vaknade ändå imorse helt sjukt sliten och trött (trots en extra timme sömn). Kände mig som en sengångare hela morgonprommisen och nu sitter jag på jobbet och känner mig alldeles uppgiven.. Kankse är jag övertränad, finns väl en risk för det. Kroppen sa ifrån i helgen men det struntade jag i.. Nu är det dags att börja lyssna.. Lättare sagt än gjort när man är en träningsnarkoman som jag! Om jag inte får träna så mår jag så sjukt dåligt, det gör mig ju så lycklig och glad!


Ska prova att köra bröst och biceps ikväll men inte pressa mig själv för hårt. Vill inte kroppen så är det bara att gå hem. Känner att jag skulle behöva lite semester, bara få va ledig och ta det lugnt några dagar. Vardagsstressen är påtaglig och det är så mycket som måste göras på så lite tid.. :( I påsk ska jag i alla fall va ledig på skärtorsdagen också. Då vi jobbar halvdag så tar jag flexledigt andra halvan. Det innebär två kortveckor och 5 hela dagar sammanhängande ledighet. Så skönt det ska bli! Inte många veckor kvar nu. Bara att kämpa på tills dess.

Lilleman tar hand om matte ♥

Hoppas ni är pigga och glada! :)

Kramar C

2 kommentarer:

  1. Hoppas du piggar på dig snart, inget kul att inte må bra! Tror jag varit konstant pigg eller trött sedan jag fick första barnet;) men härligt är det!

    SvaraRadera
  2. Tack! Känner mig mycket piggare idag! :)

    SvaraRadera