- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 20 mars 2012

Distans i spöregn

Vilken otur jag hade i eftermiddag. Precis när jag bytt om och var på väg ut genom dörren så började det spöregna. Hade inte sett något på vädret om att det skulle regna alls i eftermiddag så jag blev lite paff. Kollade SMHI en gång till och där stod det 0 på nederbörd resten av dagen. "Jahopp, då slutar de väl när som helst", tänkte jag och gav mig iväg. Tror ni att det slutade regna? Inte, regnade hela jäkla rundan såklart.

Tänkte inte låta regnet slå ner mitt goda humör och benen kändes pigga idag, fram tills efter ca 3 km när jag började känna mig stum i vaderna. Skumt eftersom jag inte känt något tidigare eller ens känt mig trött i dem innan.. Vadvärken kom och gick under passet, tyckte det kändes bättre när jag sprang på lite så det gjorde jag till och från. När jag kom hem efter 12,06 km så var de dock som fiolsträngar.. :( Fick bli en nerjogg på 1 km till för att bli av med lite av stumheten. Tror det hjälpte föga eftersom jag fortfarande känner mig stum. :( Får se hur det känns imorn bitti, är de inte bättre så får det bara bli ett lugnt distans utan några fartökningar. Troligtvis är de väl inte piggare imorn efter eftermiddagens pass..

Jäkla vader säger jag bara, så oberäkneliga! :( Tur att jag ska vila två hela dagar innan tävlingen, på den tiden borde de piggnat till igen. Om inte så kommer det inte gå bra kan jag säga! :( Håll tummarna! :)

Nu blir de mys med världens goaste lilla kille! Ha en fin kväll! :)

3 kommentarer:

  1. Håller tummarna för att vaderna är på sitt bästa humör under tävlingsdagen.

    SvaraRadera
  2. Fin kille! Du har du testat massage för vaderna? Och stenhård stretching? inge kul när det sitter i sådär...

    SvaraRadera
  3. Anna- Tack! Det hoppas jag också, nu ska de få vila upp sig ordentligt! :)

    Karin- Tack hälsar Leon! :) Jag har bara vågat mig på att massera dem själv hemma.. Har hört att det gör så fruktansvärt ont att gå och få djupmassage av dem så jag har inte vågat.. ;) Men de blir bättre av massage! Stretchar gör jag ordentligt, äter extra magnesiumtillskott, använder kompressionsstrumpor och gör tåhävningar.. Mina vader har alltid varit väldigt stora och jag har väl jämt haft problem med dem tyvärr.. :( Hoppas de piggar på sig nu när de får vila till lördag! :)

    SvaraRadera