- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

fredag 9 mars 2012

Lös hud!?

Gomorron allihop!

Fredag, så himla skönt! :) Känner mig så trött och har gjort det hela veckan, undrar om det kan vara så att jag sovit dåligt varenda natt med tanke på hur det känts dagtid.. Ska ägna helgen åt (förutom det jag älskar mest, TRÄNA) till att sova ut mycket så jag är på topp igen till nästa vecka. :)

Axlar och triceps igår gick bra och jag kände mig stark. Nöjd med passet kan man väl säga. :) Imorse så kände jag mig riktigt sliten dock.. Blev en tung morgonprommis med Lilleman, benen är helt slut.. I uppförsbackarna kändes det som jag knappt tog mig framåt så slut är de.. Hoppas verkligen dagens och nattens vila gör underverk för annars blir det inget långt pass imorn bitti som jag känner nu. Vi får se hur det känns då helt enkelt. :)

Igår eftermiddag så upptäckt jag något mindre kul. När jag satt här på min stol på jobbet så kändes det som att något hängde över byxkanten.. "Det kan väl inte vara en valk?", tänkte jag. Drar upp tröjan och får se att det är lös hud! Alltså bara lös hud! Såg inget vidare kul ut vill jag säga. Kunde liksom dra i skinnet långt ut!  Har jag nyss fött barn eller gått ner 30 kg kan man undra!? Utan min vetskap i så fall. :S Nä, riktigt så illa är det väl inte, syns inte när jag står upp iaf. Blev bara lite chockad kan man väl säga... Hoppas det drar ihop sig, haha!

Har jag tagit efter min labbe!? ;)

Vikten låg denna vecka på samma som förra så nu hoppas jag att den stannar där den är. Ännu lite mer mat denna vecka verkar ha gjort susen. :)

Hoppas ni får en underbar fredag! :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar