- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 21 mars 2012

Sista passet..

..innan tävlingen är nu avklarat.. Började med 4 km morgonprommis med Lilleman och vaderna kändes betydligt piggare idag. Blev både lite massage, en extra magnesiumtablett och kompressionsstrumpor tills jag skulle sova igår. Det gjorde det mycket bättre. :) Dock så var jag ganska trött i kroppen eftersom passet igår blev ganska tungt på grund av vaderna.. Tog det rätt lugnt och körde i ett tempo som kändes bekvämt, la in några kontrollerade fartökningar här och där men absolut inget maxtempo utan bara lite grann. Totalt blev morgonens pass 8,12 km och jag är nöjd! Nu ser jag faktiskt fram emot att få vila till lördag och hoppas verkligen vaderna hinner pigga på sig ordentligt och att formen är tipp topp när det är dags. :)

So ask no more..

I eftermiddag väntar sista styrkepasset innan tävlingen. Det är alltså torsdagens axlar och triceps som gäller i eftermiddag. Troligtvis så blir nästa styrkepass på söndagen eftersom jag förväntar mig att vara ganska utpumpad efter tävlingen och mindre sugen på att gå till gymet sen på eftermiddagen. ;)

Hoppas ni får en fin torsdag! Ser ut att bli kanonväder så ni som tänkt springa idag istället för igår kan ju skratta er lyckliga! ;)


Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar