- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 7 mars 2012

Underbara löpning!

Så, nu ligger jag återigen i sängen och vilar mig efter ett underbart onsdagspass. :) Träningsvärken blev lite bättre under eftermiddagen som tur var. Kände mig dock ganska trött i vaderna när jag började springa. Garmin började med att få tuppjucket direkt genom att visa att jag sprang sjukt långsamt, uppåt 22 min per km, haha! Kan inte ens gå så långsamt om jag anstränger mig. Första km tiden stämmer nog inte om vi säger så. ;)

Vaderna kändes av de första kilometrarna och dessutom hade jag motvind. Solen har visat sig hela dagen men de är klart de ska bli mulet och blåsigt tills jag skulle ge mig ut. ;) Det mindre roliga vädret förstörde såklart inte min runda. Var lite jobbigt och kallt de första typ 7 km med motvind men sedan kändes det bättre då jag fick lite lä av hus.

De sista km kändes jättelätta och på slutet kändes benen starkare än nånsin! Ville bara öka tempot rejält men försökte hålla tillbaka. Tempot blev ändå högre på slutet än jag tänkt. Troligtvis får jag tillbaka det imorn bitti med trötta ben till snabbdistansen. Men jag kan ju också ha tur, vi får se. :) Totalt blev dagens distans 12,02 km.

Nu blir det mys framför TVn, sova tidigt och ladda batterierna inför morgonens pass. Jag längtar redan! :)

2 kommentarer:

  1. Härligt pass, måste också ta mig över mil sträcket denna vecka. Såg att det skulle bli + 13 på söndag när jag planerat in mitt långpass, kan ju bli spännande;)

    SvaraRadera
  2. Ja, så skönt att va ute lite längre och bara njuta utan press. :) Ska det bli så varmt på söndag? Åh så underbart! :) Jag kör mitt långa på lördag men söndag är det dags för intervaller så ut i det fina vädret ska jag i vilket fall. :) Hoppas dock det blir plus på lördag morgon också. :)

    SvaraRadera