- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

fredag 26 november 2010

Benpass och crosstrainer

Kom hem sen igår och orkade inte blogga. Var som sagt ledigt från träningen igår. Imorse var jag och Lilleman ute tidigt som vanligt. Det var riktigt halt ute och jag skolg omkull en gång. Landade rakt på axeln så den ömmar en del nu kan jag lova! :( Lilleman blev jätteorolig när jag inte ställde mig upp och började dra i min jacka för att hjälpa mig, sötis! :)

När morgonpromenaden var klar så började jag tvätta och sedan städade jag här hemma. När jag var klar med städandet så gick jag till gymet mellan maskinerna.

Idag blev det benen som fick stryk. Kände mig inte så stark men det
är nog inte så konstigt då prommisarna de senaste dagarna har varit bra mycket jobbigare än vanligt.. Jag började passet med att jogga 5 min för att värma upp innan styrkan. Övningarna jag körde idag var:

Ben
Utfall med hantlar 3 set
Knäböj 4 set
Legcurl 8 set
Benpress 3 set
Insida lår i "gynstolen" 3 set

Efter detta körde jag 20 min på crosstrainern i högt tempo. :)



Bjuder på en bild på dagsformen. Idag är det ljust ute så bilden är bättre än de två senaste. ;)

När jag kom hem från gymet var det ännu mer tvätt och sedan dags att duscha och fixa till sig. Skola hela eftermiddagen och sedan är det storhandling. Idag får jag skjuts till skolan av min far för att spara in lite tid. Hoppas tvätten hinner bli klar till tolv! jag är helt slut nu kn jag lova, dags att lägga i en ytterligare växel så jag hinner! :)

Hoppas ni får en underbar fredag!!

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar