- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 16 november 2010

Långt träningspass

Dagen började som vanligt med morgonprommis på 13 km. Idag var det kallare ute och inte lika blött, skönt kan jag lova! :) Har varit i skolan hela förmiddagen och kom hem till lunch. Käkade lite rester och sedan gick jag till gymet efter ca 1,5 timme. Blev fyra dar i sträck med träning denna vecka också, inte bra.. Kan tyvärr inte göra nåt åt att mitt schema ser ut som det gör. Nu är det skola hela dagarna resten av veckan.

Passet gick iaf bra. :) Idag blev det axlar, triceps och mage. Träningsvärken i magen hade släppt så de var dags för den att få sig en omgång igen. ;)

Övningarna jag körde var:

Axlar:
Hantelpress
Militärpress bakom huvudet
Baksida axlar med hantel och rep i cc
Framsida axel med rep i cc
Fjärilen

Triceps:
Rep över huvudet
Stång i cc (rak och vinklad) PB
Med hantel

Mage (körde bara med tungt viktmotstånd idag):
Crunches med rep i cc
Abcoaster
Crunches i maskin

Styrkepasset blev 1,5 timme fast jag höll ett bra tempo. Brukar ju ta lite över en timme utan att jag kör mage så de kanske inte är så konstigt. Är ganska stark i magen så jag behöver köra mycket för att bli trött i den. Efter passet var de dags för 20 min kondition. Har fortfarande världens träningsvärk i framsida lår (så tydligen gick passet i söndags bättre än jag trodde ;)) så jag valde att köra på crosstrainern idag igen. Det var fullt ös som vanligt och jag är nöjd med med min prestation fast jag är trött i kroppen efter 4 dar av tuff träning. Imorn blir det iaf garanterat vila från gymet. :)


Bjuder på en bild på dagsformen (tagen precis nyss :)). Tyvärr är bilden inget vidare.. Börjar bli mörkt ute tidigt nu så var tvungen att ha lampan på. Med blixt i spegel vet ni säkert hur de blir. ;)

Nu har jag ätit en massa, blev jätte hungrig efter att vara på gymet i två timmar i sträck, ha ha! ;) Snart är de dags att gå ut med Lilleman och sen är det matlagning som vanligt. Imorn måste jag upp vid kvart i fyra för att hinna gå med Lilleman innan heldagen i skolan så jag ska försöka lägga mig tidigt..

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar