- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 24 november 2010

Snö överallt och bortblåst träningslust

Idag är jag helt färdig! Dagen började med morgonprommis vid 04.00. Det hade snöat och blåst massor hela natten och var inte över då heller. Promenaden blev extra tung då det var oplogat och mycket vallar med snö från blåsten. Fick hårda små snökorn i ögonen hela tiden och en massa snö innan för byxorna. När jag äntligen tog mig hem var benen väldigt trötta, undrar hur många extra kalorier promenaden tog för mig idag? Måste varit en hel del, brukar aldrig känna av att jag gått efteråt. :S Har förutom detta gått till och från skolan. På hemvägen hade de plogat men inte på vägen dit..

Hela förmiddagen har spenderats i skolan. Kom hem vid halv två, åt och sedan somnade jag! Det är mycket med en av kurserna jag läser nu, svår är den också. Blir helt färdig efter att ha arbetat med den en halv dag. Imorgon är de halvdag per kurs, alltså heldag i skolan. Blir tufft när man varit upp sen fyra helt enkelt.

Hade tänkt att gå på spinningen ikväll men jag känner inte att jag har den minsta lust idag. Inte ofta jag känner så men jag anser att träningen aldrig ska vara ett tvång. Har ju tränat fyra dar i sträck nu så detta skulle bli min femte.. Har tänkt att hinna gå på fredag morgon o träna igen, får nog bli mitt nästa pass de. :)

Pratade just med min man och det kanske blir squash för oss ikväll. :) Bara vi får tag på en ställe där de finns ledig bana och där de hyr ut racket till mig. Om de inte blir nåt så stannar jag hemma kväll. :)

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar