- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 2 november 2010

Motgångar

Idag har inte varit nån bra dag, mycket motgångar. Det började redan imorse med Lilleman som inte uppförde sig på morgonprommisen. Dagen i skolan har sedan varit ganska jobbig och de hela slutade med en eftermiddagsprommis i spöregn. De hade ju inte börjat när jag gick ut så inga regnkläder hade jag på mig heller. :( Nu är jag trött och sliten psykiskt och känner bara för att lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet..

Jag har iaf tagit mig i kragen och börjat fixa kvällsmat. En go och nyttig broccoligratäng står i ugnen, nu är det bara att invänta att den ska bli klar och att sambon ska komma hem från gymet. Blir vila från gymet för min del idag så dagens träning har bara bestått av morgonprommis och cykling 8 km till skolan och desamma hem.

Borde kanske ta och lägga ett gympass imorgon på dan då jag är ledig men vi får se hur de blir. Har rätt ordentlig träningsvärk här och var och sen är jag sugen på spinningen imorn kväll. Grejen är att jag är i skolan hela torsdagen med så om jag inte kör ett pass imorgon så blir de träningen hela helgen som vanligt. Då blir de klurigt med en ev utgång i helgen, tränar aldrig bakis. Inte för att jag är sugen på att gå ut ändå iof men de kanske hade varit skönt att göra något när man kan.

Vilket deppinlägg det blev. Lovar och va på g imorn igen. Hoppas ni haft en bättre dag än jag!

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar