- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 4 januari 2012

FREDAG!

Eller onsdag igentligen men inte för mig som är leedig imorn! :) Vi jobbar alltid halvdag dagen innan röd dag och då kan man även vara helt ledig genom att ta ut flex den andra halvan. Eftersom jag har 25 timmar plus så är det självklart jag tar ledigt. :)

Benpasset igår gick bra även om jag var lite trött efter löppasset på morgonen. Körde något lättare än vanligt men kännre redan av träningsvärken, särskilt i rumpan. Me like! ;) Övningarna jag körde igår var:

Ben
Knäböj 5 set a´10 reps
Utfall med hantlar 3 set a´10 reps
Benspark 3 set a´8 reps
Sittande legcurl 4 set a´10 reps

Mage
Mördarbänken raka crunches 4 set á 20 reps
Mördarbänken sneda crunches 4 set a´20 reps


Igår kväll kom även stormen Emil på besök och det har blåst rejält hela natten.. Sov dåligt då han väsnades ordentligt men kom ändå upp imorse vid hal fyra för att gå med Lilleman. 11,5 km i storm och regn, det är grejer de! ;) Skämt osido, det var inte så farligt. Inte om man jämför med bilresan till jobbet. Stackars Blå Faran! Inte lätt att va en liten blå lättviktare när stora Emil kommer och knuffas. :( Men Blå Faran vann såklart och nu står han och gottar sig i skydd av två skåpbilar tills det är dags att ge sig ut och fightas igen vid fyra. ;)


Tänk på att Emil gör inte så att man inte kan ge sig ut och röra på sig lite, han är inte en anledning till att sitta på juleröven hela dagen. Istället hjälper han dig att minska den där juleröven genom att de blir lite jobbigare, bra va!!?? :D

Troligtvis blir det vila i eftermiddag.. Om inte så blir det axlar och tricpes idag istället för imorn. Har inte riktigt bestämt mig än. Ska springa imorn också med eftersom jag är ledig så hinner jag ju med både och utan problem. Ska höra va min sambo vill, tränar helst tillsammans med honom då vi kör samma musklegrupper nu nästa pass. :)

Jag vill avsluta med en länk till något mycket bra skrivet. Hur tränar en supermodell? ---> http://fitnessguru.se/dagens-tips Tänk på detta alla tjejer där ute! Det krävs enormt mycket arbete för att bygga synliga muskler och bli stoor som tjej! Tänk bara hur mycket jag sliter och ändå är ju inte speciellt stor (dock bra mycket större än en supermodell, haha ;)).

Vackra änglar!

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar