- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

lördag 28 januari 2012

Långpass & formbilder

Hej på er!

Skönt med lördag! :) Var jättetrött imorse och fick verkligen kämpa för att ta mig ur sängen. Upp kom jag i alla fall till slut och vid strax efter fem var jag och Lilleman ute på morgonprommis. Kände mig rätt sliten i kroppen och trött i huvet. Har ju som ni vet sovit dåligt hela veckan.. :( 5 km senare var jag hemma och drog i mig BCAA, pure carbs, en banan och svirade om.

Första 30 minutrarna av passet var tungt, vaderna kändes trötta och formen riktigt dålig.. Men sen släppte det helt plötsligt och det sköna lunket infann sig. Sprang runt i olika områden runt stan, på flera vägar jag aldrig varit på förrut. Riktigt mysigt var det. Blev ett lagom långt pass på 15,4 km, längre kommer jag inte springa så länge det är minus för lungornas skull. Börjar även frysa en del på slutet trots alla kläder så det är nog lika bra.

Nu är vi på väg till mina föräldrar en sväng. I eftermiddag väntar ett ryggpass. Fortfarande riktigt trött, hoppas jag håller mig valen under filmen ikväll. ;)

Bjuder på två formbilder jag tog nyss efter frukost nr 2 imorse. Notera min snygga frilla och de sexiga kompressionsstrumporna, haha! ;) Ha en fin dag! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar