- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 17 januari 2012

Träningsvärk!!

Oj oj oj vilken träningsvärk jag fick sen igår i bena efter intervallpasset! Har nog aldrig fått träningsvärk av löpning tidigare, mina ben är ju vana vid tung belastning tack vare styrketräningen. Men denna gång, ajaj säger jag bara! Har inte träningsvärk i framsida/ baksida lår och vader utan typ överallt annars. Insida lår är värst, vad gjorde jag i söndags? Sprang jag hjulbent som en cowboy?? ;) Fannns inte att tänka på att köra ben igår med den här värken. Tänkte att benen nog fått sig så de tålde för denna vecka så jag hoppar över benpasset helt enkelt.


Jag gick till gymet igår i vilket fall och körde bröst och biceps med min sambo. I eftermiddag tar vi istället troligtvis ledigt och bara softar, kanske en tur till skogen med Lilleman bara. Imorgon är det dags för ett löppass igen. Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska köra ett lugnt distan eller tröskel/snabbdistans. Behöver köra båda två, ett imorn kväll och ett torsdag morgon. Borde ju vara bästa att köra det tuffare passet imorn eftermiddag men det är bar mycket skönare att köra det på torsdag morgon när jag garanterat är ensam ute och springer. ;) Vi får se hur jag gör! :)

Bröst och bicepspasset igår gick i vilket fall bra. Fick bra kontakt och körde lite andra övningar än vanligt. Bänkpress är t ex något jag inte kört på åtskilliga månader. Det gick dock riktigt bra för jag slog PB. :)

Övningarna jag körde igår var:

Bröst
Lutande hantelpress 5 set
Bänkpress 4 set PB
Flyes i maskin 4 set

Biceps
Hantelcurl 4 set
Scottcurl i cc 3 set
Bicepscurl med rak stång i cc 3 set

Mina skor och nya träningsbyxor kom igår! Ska ta kort till er, byxorna är riktigt läckra! :)

Hoppas ni får en fin dag! :)

Kram C

1 kommentar:

  1. Läckra tights på en läcker stjärt :-)
    /Peppe

    SvaraRadera